Decoratiuni interioare custom made
Tel.: 0723 317 827

Termeni si conditii

INTRODUCERE

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.joliedeco.ro, implica acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii si vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de catre furnizor, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care utilizatorul nu este de acord cu conditiile impuse, acesta trebuie sa inceteze folosirea serviciilor noastre.

POLITICA DE RETUR

Conform Ordonantei nr. 130/2000 completata de legea 51/2003 si de OUG nr. 34/2014 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta,produsele achizitionate se pot returna in ambalajul original (chiar dacă acesta este rupt) si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca PFA MAGURAN REMUS nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului in cel mult 30 de zile de la data returnarii. Suma inapoiata include costurile initiale de transport, cu exceptia cazului cand ati cerut o livrare speciala ce a presupus costuri suplimentare (ex: livrare pana la ora 10). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, zgarieturi, rupturi, gauri etc. Pentru a returna produsele, e suficient sa ne informati de intentia dvs, trimitand un mail la atelier@joliedeco.com sau folosind formularul de contact, in termenul de 14 zile mentionat anterior.
Legea permite drept de retur doar pentru persoanele fizice insa noi vom acorda dreptul de retur si persoanelor juridice, cu aceleasi conditii.

Important de mentionat este faptul ca unele dintre piesele de mobilier sau bazele unor veioze au un aspect antichizat INTENTIONAT, adica prezinta slefuiri, mici zgarieturi sau diferente de culoare care nu constituie defecte de fabricatie si in acest caz nu pot fi invocate conditiile de garantie. Piesele de lemn pe care le producem sunt lucrate manual, din lemn masiv si nu ies pe banda dintr-o fabrica care produce serie. Lemnul poate prezenta noduri sau anumite crapaturi dar tocmai aceste imperfectiuni il fac atat de frumos. Desigur clientul poate returna produsul fara a fi necesare explicatii, in conformitate cu legile in vigoare.

CONTINUT SITE

Joliedeco.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Fotografiiile au caracter informativ si pot contine rareori inadvertente cum ar fi: nuanta culorii produselor din poze poate fi diferita decat cea reala, la fel dimensiunile sau modelele desenate pe produse. Unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

COPYRIGHT

Joliedeco.ro si toate informatiile continute pe acest site sunt proprietate a companiei PFA MAGURAN REMUS ZSOLT. Folosirea sub orice forma si in orice scop a materialelor publicate pe site, fara acordul PFA MAGURAN REMUS ZSOLT se pedepseste conform legilor in vigoare.

FRAUDA

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului Joliedeco.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Joliedeco.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor Joliedeco.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

LITIGII

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania.

INCHEIEREA ACORDULUI

PFA MAGURAN REMUS isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorilor. De asemenea, compania isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus. La limita,PFA MAGURAN REMUS ZSOLT isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale in orice moment.

Pentru orice lamuriri, va rugam sa ne contactati la atelier@joliedeco.ro

 

Contacteaza-ne!
*
*
*
  Produsul a fost adaugat in cos