Decoratiuni interioare custom made
Tel.: 0723 317 827

Materiale textile

Materialele folosite in atelierele JolieDECO sunt achizionate numai de la iubitori de culoare si veselie, naturalete si eleganta, dar mai ales care pun pe primul loc calitatea desavarsita. Le multumim si pe aceasta cale pentru creativitatea si flexibilitatea cu care ne-au surprins de fiecare data.

Selectia de materiale este aleasa cu foarte mare atentie pentru a mentine unicitatea produselor noastre și este actualizată în mod constant pentru a reflecta tendințele si viziunile marilor designeri de tesaturi.

Avem tesaturi din care putem executa perne decorative, piese de mobilier tapitate , draperii si alte accesorii care pe langa corpurile de iluminat, care sa completeze perfect interiorul proiectat de dvs.

Putem lucra cu materialele clientului, fie ca este vorba de un material de draperie sau de un rest de tapet pe care doriti sa il folosim.

In imaginile de mai jos va prezentam numai cateva dintre materialele cu care lucram in acest moment dar si cateva dintre cele care urmeaza sa ajunga la noi in scurt timp.

 

 

Contacteaza-ne!
*
*
*
  Produsul a fost adaugat in cos