Decoratiuni interioare custom made
Tel.: 0723 317 827

Livrare

LIVRARE


Livrarea produselor achizitionate de pe site-ul JolieDECO, se realizeaza prin intermediul serviciului de curierat rapid FAN COURIER, in maxim 2 zile lucratoare de la expedierea comenzii.

Durata de pregatire a comenzilor variaza intre 2 - 5 zile lucratoare in functie de numarul de comenzi primite in intervalul respectiv. Ne dorim ca produsele comandate sa ajunga la dvs. cat mai repede dar nu uitati, NOI le producem , nu le importam sau comandam si mai ales, nu ne place sa ne grabim. Graba strica treaba !

Pentru LIVRARE RAPIDA, va rugam sa ne scrieti de indata pe atelier@joliedeco.ro sau sa ne contactati la 0723317827 sau O724501305.

Desigur exceptii fac comenzile personalizate, proiectele realizate prin parteneriatele cu designeri sau arhitecti. In aceste cazuri termenele de livrare vor fi stabilite dupa caz.

Livrarea coletelor se va face la adresa mentionata de client in momentul plasarii comenzii. Receptia coletelor se poate face in prezenta reprezentantului firmei de curierat (in cazul platii ramburs, coletul se poate deschide doar dupa achitarea rambursului).

In colet produsele vor fi insotite de factura fiscala, certificatul de garantie, instrutiuni de folosire sau dupa caz si de alte documente.

Toate produsele vor fi ambalate corespunzator in vederea mentinerii calitatii acestora pe durata transportului.

Pentru comenzi cu valoarea totala mai mare de 299 RON (cuTVA inclus) livrarea este GRATUITA.
In anumite cazuri cand comenzile contin piese de mobilier a caror greutate depaseste 20 kg, se percepe o taxa de transport a carei valoare va fi comunicata clientului odata cu confirmarea comenzii.
Comenzile cu valoarea mai mica de 299 RON ( cu TVA inclus), costul de livrare este 20 RON (costul de ramburs al banilor este inclus).
Costurile de transport mentionate mai sus sunt valabile pentru localitatile aflate sub acoperirea retelei FAN COURIER (AICI AR FI BUN UN LINK CATRE SITE-UL FAN). Pentru localitatile aflate la mai mult de 25 km de resedinta de judet, in care nu exista sediu Fan Courier, se vor percepe taxe aditionale in functie de numarul de kilometri suplimentari parcursi pana la adresa respectiva. Va vom instiinta asupra acestor taxe odata cu confirmarea receptionarii comenzii.

 

Contacteaza-ne!
*
*
*
  Produsul a fost adaugat in cos