Decoratiuni interioare custom made
Tel.: 0723 317 827

Intretinere

Mobilier

Transportul neadecvat din vina beneficiarului poate dauna produsului. Utilizarea suportului produsului cu greutati necorespunzatoare, aducerea de modificari sau amplasarea neadecvata poate de asemenea dauna produsului.
Se interzice pastrarea produselor in mediu umed, udarea repetata, pastrarea in mediu cu vapori de solventi, substante inflamabile sau spatii necorespunzatoare. Nu se recomanda incercarea de reparare de catre persoane neautorizate. Utilizarea suportului produsului cu greutati necorespunzatoare, aducerea de modificari sau amplasarea neadecvata poate de asemenea dauna produsului. Pentru intretinere, mobila se sterge cu o carpa moale, uscata sau umeda.

Perne decorative

Se recomanda curatarea uscata.

Corpuri de iluminat

Folositi produsul doar pentru interior (in afara de cele specifice pentru exterior). Lasati o anumita distanta intre produs si alte obiecte cand este sub tensiune. Verificati ca priza sau lampa sa nu fie uda pentru a evita accidentele. Nu folositi lampa daca aveti mainile ude. Nu atingeti becul, priza sau orice parte interioara daca este conectata la reteaua electrica pentru a evita arsurile. Inlocuirea becului ars se face numai dupa ce ati deconectat lampa de la curentul electric.Verificati cu atentie - cablul de alimentare sa nu fie distorsionat sau rupt. Sa nu alimentati lampa in aceste conditii.

Abajur
Praful se poate indeparta cu ajutorul unei pensule moi sau cu aspiratorul cu conditia sa folosiți dispozitivul cu perie și cel mai scăzut grad de aspirare. Interiorul abajurului se poate sterge cu o carpa moale ușor umeda.

Baza veioza
Se sterge cu o carpa moale uscata, fara a folosi substante chimice.

 

Contacteaza-ne!
*
*
*
  Produsul a fost adaugat in cos