Decoratiuni interioare custom made
Tel.: 0723 317 827

Garantie

Site-ul joliedeco.ro respecta prevederile de garantie conform legislatiei romanesti in vigoare. Detalii clare legate de aceste garantii sunt date de catre fisele produselor si niciun membru nu poate solicita o garantie extinsa, mai mult decat cea mentionata. Garantia se aplica conditiilor normale de utilizare si este valabila numai pentru produsele achizitionate si platite de client de pe site-ul joliedeco.ro. Produsele beneficiaza de o garantie de conformitate conform prevederilor Legii 449/2003 si O.G. nr. 21/1992 şi valabile la data cumpărării.

In cazul reclamării unui defect, perioada de garanţie se prelungeşte cu timpul scurs de la data la care aţi reclamat defecţiunea până la data reparării produsului. În termen de 15 zile de la data la care ne-aţi adus la cunoştinţă defectul, produsul în cauză se va aduce la conformitate.
În cazul efectuarii unei reclamaţii în perioada de garanţie, este necesar să prezentaţi produsul defect în ambalajul original împreună cu accesoriile aferente şi copia facturii fiscale de achizitie.

Garanţia se pierde în următoarele situaţii:

- in cazul nerespectării condiţiilor de păstrare, utilizare şi întreţinere prevăzute în documentaţia care însoţeşte produsul
- in cazul intervenţiilor sau reparaţiilor produsului executate de persoane neautorizate;
- in cazul utilizării produsului pentru alte scopuri decât cele pentru care a fost conceput şi recomandat
- in cazul deteriorărilor termice şi mecanice ale produselor, datorate incendiilor, accidentelor de orice fel, intemperiilor sau neglijenţei în utilizare.

Detalii clare despre trasaturile caracteristice ale fiecarui produs sunt furnizate atat pe site cat si in scris in cadrul documentelor care vor insoti produsul. Clientul este obligat sa pastreze aceste documente si sa respecte indicatiile de pe acesta.
Informatii cu privire la termenii si conditiile de garantie si instructiunile de utilizare generale a diferitelor tipuri de produse pot fi predate clientului si ca un document disponibil la adresa www.joliedeco.ro, prin email, sau sub forma unei brosuri introdusa in fiecare colet (de la caz la caz). Daca aceste informatii nu au parvenit clientului acesta le poate obtine oricand prin solicitare telefonica sau email catre atelier@joliedeco.ro

Condiţii de garanţie pentru piesele de mobilier

1. Garanţia produselor din categoriile "Mobilier tapitat", "Mobilier lemn masiv"este de 2 ani.
2. Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului într-o perioadă de maxim 15 zile de la data la care a fost adusă la cunoştinţă lipsa conformităţii.
3. Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se poate asigura un produs identic pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

 

Contacteaza-ne!
*
*
*
  Produsul a fost adaugat in cos