Decoratiuni interioare custom made
Tel.: 0723 317 827

Forme si dimensiuni abajururi

 

JolieDECO poate confectiona abajururi in cele mai diverse dimensiuni si forme dar cele mai cunoscute sunt: tambur, cilindru, trunchi de con (empire).

 

ABAJUR TAMBUR  

Tamburul este o formă contemporană, mai lat decat este inalt si foarte potrivit pentru materialele cu printuri generoase si   detaliate datorita suprafetei mari de expunere. In cazul unui lampadar, arata foarte bine pe o baza simpla, pentru a nu distrage atenția de la abajurul în sine. Înălțimea sa poate fi stabilita in fuctie de designul materialului pe care dorim sa il prezentam. Această forma de abajur este cel mai popular pentru pendulele (lustre) de tavan din living, dining si dormitoare, dar si bucatarii cu conditia sa fie folosite materialele potrivite.

 

ABAJUR CILINDRU 

Cilindrul este mai inalt decat este larg si este o alegere excelenta ca si pendul de tavan pentru holuri inguste sau pentru realizarea unor suite de doua sau mai multe abajururi.

 

ABAJUR TRONCONIC (EMPIRE)

 

Forma Empire este mai traditionala, cu o bază mai largă, care se ingusteaza pe masura ce creste in inaltime. Gradul de conicitatea poate fi ajustat pentru a se potrivi preferințelor dvs. personale și materialul pe care l-ați ales.

 

FORME PERSONALIZATE

Putem creea abajururi dreptunghiulare, patrate, ovale sau abajururi mai tradiționale, asa numitele SOFT-SHADES.

Ceea ce trebuie luat in considerare cand alegeti o forma dreptunghiulara sau patrata pentru un abajur este baza care ar trebui sa aiba aceeasi forma. Daca alegeti aceste forme pentru abajururile suspendate atunci incaperea va capata un aspect de "cutiuta", comparativ cu curbele line ale unui abajur tambur sau tronconic. Tapetul nu il recomandam pentru aceste forme deoarece imbinarile din colturi nu vor rezista in timp. Deasemenea tapetul nu este intotdeauna potrivit pentru abajururile tronconice deoarece tiparul nu se incadreaza pe latimile inguste specifice tapetului.

 

DIMENSIUNI PERSONALIZATE

De la cel mai mic abajur asezat pe bratul unui candelabru, pana la cel mai mare care poate depasi 1 m in diametru, JolieDECO are abajurul pentru fiecare decor. Dimensinile sunt masurate în funcție de diametru, înălțime pe verticală și diametru superior. Abajururile mici sunt perfecte pentru lămpi de noptieră sau de birou. Cele de dimensiuni medii funcționează cel mai bine pentru lămpi de masă sau de podea dar si pentru a fi suspendate in incaperi cu dimensiuni mai mici. Abajururile de dimensiuni mari sunt ideale pentru camerele medii pana la spatii de mari dimensiuni.

Suntem aici pentru a vă sfatui care mărime și formă s-ar potrivi cel mai bine in spatiul pe care doriti sa il amenajati. Nu ezitați să ne transmite-ti o fotografie a camerei dvs. sau a spatiului sau chiar a bazei pentru care cautati abajurul potrivit.

 

Contacteaza-ne!
*
*
*
  Produsul a fost adaugat in cos