Decoratiuni interioare custom made
Tel.: 0723 317 827

Despre JolieDECO

Acesta este locul unde ar trebui sa va insiram o multime de lucruri despre cine suntem, cum am inceput, de ce am ales sa producem corpuri de iluminat si bineinteles despre cat de grozave sunt. Pe scurt, suntem o familie, care a preluat mestesugul confectionarii abajururilor si cu multa imaginatie, pasiune si determinare a creeat o "familie" de sisteme de iluminat si mai apoi de piese tapitate si mic mobilier.

Materialele pe care le alegem sunt de inalta calitate, dar criteriul care defineste cu adevarat conceptul JolieDECO este unicitatea acestora. In atelierul nostru intra numai materiale noi, diferite, vibrante, care sa va stimuleze imaginatia, sa va incurajeze sa visati, care spun o poveste, iar odata integrate in interior sa spuna povestea dvs.

Am ales lemnul masiv ca baza pentru veiozele si lampadarele noastre pentru ca este un element din natura care isi poate gasi cu usurinta locul in caminele noastre. Stejar salbatic sau traditional, tei sau brad, molid sau fag, fiecare fibra este unica si are povestea ei.
Lemnul este impetuos, robust, frumos dar si incapatanat, capricios si cateodata plin de noduri si crapaturi.
Lemnul nu este perfect dar noi il iubim asa cum e.
Speram ca dupa ce ne vizitati pravalia, sa simtiti si dumneavoatra la fel.


O veioza sau o plafoniera bine aleasa poate transforma in intregime o incapere. Lumina in sine schimba totul.

Indrazniti si adaugati culoare chiar si intr-un ambient in care domina nuantele cuminti. Nu trebuie sa va schimbati intreg mobilierul pentru a zdruncina monotonia. Ajunge doar un pic de culoare sau ... mai multa.

 

Contacteaza-ne!
*
*
*
  Produsul a fost adaugat in cos