Decoratiuni interioare custom made
Tel.: 0723 317 827

Custom DESIGN

Decoruri personalizate, corpuri de iluminat pe comanda, tapiterii asortate, toate acestea sunt la indemana dvs. fie ca deja stiti foarte bine ceea ce va doriti sau veti avea nevoie de ajutorul nostru pentru a va hotara.

Acesta este o parte a activitatii noastre pe care dorim sa o dezvoltam in mod deosebit mai ales pentru ca putem, pentru ca noi producem aceste piese de decor iar acest lucru ne ofera atat flexibilitate dar si avantajul unui pret corect, decent, chiar daca vorbim despre piese unicat.

Primul pas în crearea propriei piese unicat este să vorbiti cu noi. Spuneti-ne de ce aveti nevoie, ce anume v-ati imaginat și cum doriți ca acest spațiu arate, sa se simta. Suntem mai mult decât fericiti să facem acest lucru în persoană, prin telefon sau prin e-mail.

Putem pregati mostre de țesături, imagini si proiecte 3D pentru a va ajuta sa va hotarati.

Vom lucra indeaproape cu dvs. în timpul acestui proces pentru a va asigura ca viziunea dvs. este realizată și exact așa cum v-ati imaginat.

După ce ați confirmat proiectul, echipa noastra de productie se apuca de lucru.

Timpul de producție este de obicei 7-14 zile lucrătoare pentru comenzi personalizate. Servicii de urgență sau expres sunt disponibile in fuctie de disponibilitatea materialelor.

Va asteptam intrebari-le si propunerile pe adresa atelier@joliedeco.ro

Echipa JolieDECO

 

Contacteaza-ne!
*
*
*
  Produsul a fost adaugat in cos