Decoratiuni interioare custom made
Tel.: 0723 317 827

Cum platesc ?

Pentru a achizitiona produse de pe site-ul www.joliedeco.ro aveti la dispozitie 3 modalitati de plata:

Cu ramburs

Numerar, la receptionarea coletului de la curier.

Virament bancar

Prin ordin de plata (OP), pe baza comenzii plasate online pentru achizitia de obiecte de mobilier cu o valoare de peste 500 de lei, pentru care este necesar sa platiti un avans de 50%  din pretul produsului (cu TVA inclus). Dupa plasarea comenzii, veti primi prin email o factura proforma de avans. Factura se va achita prin virament bancar, in contul indicat pe factura proforma. Dupa incasarea contravalorii avansului, veti primi prin email o factura fiscala de avans. 

Pentru comenzile personalizate sau pentru proiectele realizate prin parteneriate cu designeri de interioare sau arhitecti, platile se vor efectua deasemenea prin tranfer bancar / ordin de plata. Plata comenzii se va face catre PFA MAGURAN REMUS in contul deschis la ING BANK BAIA MARE.

Card bancar

- Prin serviciul de plata online PayU

Platile online se pot face cu majoritatea cardurilor bancare (Visa, Mastercard), utilizand sistemul 3D Secure. Acesta iti garanteaza ca plata online se face in conditii de maxima siguranta, iar website-ul de pe care cumperi este, de asemenea, sigur. 3D Secure este un standard adoptat de catre majoritatea magazinelor de comert electronic si consta in stabilirea si utilizarea unei parole pentru cumparaturile online realizate cu cardul tau.

Daca serviciul este activ pentru cardul tau, in timpul cumparaturilor online pe site-urile care au implementat sistemul, ti se va solicita sa introduci parola stabilita, dupa care tranzactia ta va fi autorizata de catre banca emitenta a cardului.

De cele mai multe ori, activarea serviciului 3D Secure se face online, in mod gratuit, in timpul cumparaturilor pe website-uri de comert electronic participante la acest standard. Activarea se mai poate realiza si pe site-ul bancii emitente a cardului sau prin depunerea prealabila a unei cereri de solicitare catre banca ta.

Daca activezi serviciul in timpul cumparaturilor online, trebuie sa urmezi cativa pasi simpli:
- Consultarea si acceptarea Conditiilor de utilizare a serviciului 3D Secure (primul ecran)
- Autentificarea preliminara, cu detalii stiute doar de catre tine si banca ta: numar card, data expirarii, cod numeric personal, parola initiala (al doilea ecran)
- Stabilirea unui nume de utilizator, a parolei 3D Secure si a mesajului de intampinare (al treilea ecran)

 

 

 

Contacteaza-ne!
*
*
*
  Produsul a fost adaugat in cos